På vores blog kan du læse mere om vores mange, forskellige produkter | Produkt-information Inspiration

Korrektionspen brugerguide

korrektionspen

Sådan undgår du uønskede pletter fra en korrektionspen

 • Ryst korrektionspennen godt (med låget på) inden anvendelse
 • Hold pennen i den vinkel du vil skrive, tryk ventil-stiften mod papiret og tryk forsigtigt på cylinderen, for at frigøre væsken.
 • Påbegynd at påføre væske på papiret (test på et andet stykke papir)
 • Rengør spidsen af pennen (ventil-enden) en gang i mellem
 • Efterlad aldrig pennen på proppen eller læggende vandret – altid oprejst – for at undgå at stiftens mekanisme stoppes, uden at spidsen.

Læs videre

Sådan vedligholder du din stiftblyant

pentel logo


Stiftblyanter – Enkel skridt for skridt vedligeholdelsesguide

ANVENDELSESINSTRUKTIONER

 1. For at eksponere blystiften – Tryk og slip trykknap-prop på toppen en gang til.
 2. For at trække blyet tilbage – Hold quick-click knappen ned og skub let på toppen af stiften.
 3. For at eksponere det justerbare viskelæder – Fjern trykknap-proppen.
 4. For at fylde mere blæk på pennen – Tag trykknap-prop af, og fjern viskelæderet. Hæld derefter blystifterne ind i pennens spids. Den avanceret mekaniske kan holde op til 12 stifter på samme tid

Læs videre

En whiteboardmarker er ikke bare en whiteboardmarker – selvom man let kan være tilbøjelig til at tro det. Der er stor forskel på både skrivelængden, stregtykkelsen, jævnheden af blækstrømmen og sidst men ikke mindst – farven.

Læs videre

Man skal ikke undervurdere, hvor praktisk det er at have en permanent marker liggende i køkkenskuffen. For at kaste lys over vidunderet, har vi samlet de 6 mest praktiske ting, vi mener, du kan bruge markeren til. Der er både et par lavpraktiske af slagsen og et par sjove til weekenden. Læs med og bliv inspireret.

Læs videre

Du kan bruge en tekstilpen til både praktiske OG sjove ting. Hos Pentel har vi spurgt ind til, hvad vores kunder bruger pennen til – og her er de fire kreative og meget forskellige måder, du kan bruge den på.

Læs videre

Vi har stadig brug for en god kuglepen

Selvom vores gennemsnitlige hverdag, og arbejdsdag, bliver mindre og mindre analog, har vi alle kuglepenne liggende i hjemmet. Sammen med post-it sedler og små stykker papir til noter, der er en “skriver” noget, man finder i de fleste hjem.

Læs videre

Bedste kuglepen til kalender-brug

Den digitale alder skaber en større afstand mellem det nærmeste intime forhold, der findes – forholdet mellem kuglepen og papir. Som et par, der lever i et langdistance forhold, ved de, at de mødes ofte nok til at holde liv i forholdet.

Læs videre

 • 1
 • 2