Her er to gode penne til dig, der er venstrehåndet.

Er du venstrehåndet? Her er to gode penne til dig.

Det er ikke altid let at være venstrehåndet i en verden, der er tilpasset højrehåndede – selvom det faktisk er 10-12% af verdens befolkning, der foretrækker at bruge venstre hånd.

Venstrehåndede mennesker er efter sigende mere kreative – og undersøgelser viser, at der er mange andre fordele ved at være venstrehåndet.

Vores unikke EnerGel-gelblæk tørrer lynhurtigt! Så slipper du som venstrehåndet for at tvære det, du lige har skrevet, ud.

Venstrehåndede har fordele:

  • De er bedre til at bestå køreprøver
  • De tjener flere penge
  • De er hurtigere til at skrive på tastatur
  • De er bedre problemløsere
  • De har fordele i visse sportsgrene
  • De står mindre tid i kø
  • De er bedre til at udtrykke sig kreativt.

Kilde:
https://www.lifehack.org/315290/8-advantages-only-left-handed-people-have

Det kan godt være, at du som venstrehåndet tilhører en minoritet, men måske skal du bare glæde dig over at være lidt anderledes?

Bliver ordene tværet ud, når du skriver?

Som venstrehåndet har du nok oplevet flere gange, at det, du skriver i hånden, bliver tværet ud af din egen hånd. Det er der råd for!

Du skal naturligvis have det rigtige redskab, så dine geniale ideer og tanker kan nedfældes. Tænk, hvis en idé gik til spilde, fordi du kom til at tvære det, du har skrevet ud.

Det skal du gå efter:

  • Hurtig tørretid – Det vigtigste er, at blækket tørrer hurtigt. Det primære problem med at skrive i hånden som venstrehåndet er nemlig, at man nemt får tværet det skrevne ud på papiret med sin egen hånd. Hvis blækket tørrer hurtigt, er problemet klaret.
  • Et behageligt greb – De fleste af os skriver ikke så meget i hånden længere, og det kan mærkes. Man bliver nemt træt i hånden, og det hjælper ikke på noget, hvis pennen glider eller er for tynd. Gå efter en pen med gummigreb eller andet materiale, der ikke er glat, og som ligger godt i din hånd.
  • En pen, der kan genopfyldes – Når du endelig har fundet en pen, du er glad for, er det jo vældig belejligt, hvis den ikke skal udskiftes efter kort tid. Flere af vores penne er heldigvis genopfyldelige. Så slipper du også for at belaste miljøet unødigt – der er jo ingen grund til at kassere en god pen, bare fordi den er løbet tør for blæk.

Vores bud på de to bedste penne til dig

Energel Sterling Rollerball – BL407

Energel Sterling Rollerball-pennen er et af vores premium produkter. Klassisk, elegant design med detaljer i stål.

Energel-blækket i BL407 har en meget hurtigt tørretid, så du ikke tværer ordene, du netop har skrevet, ud. Pennen er samtidig genopfyldelig og ligger behageligt i din hånd.

Læs mere om BL407 her

Rollerball energel dokumentpen – BLP77

Energel dokumentpennen er som skræddersyet til venstrehåndede. Blækket tørrer lynhurtigt, og pennens hus er let og har et gummigreb, der gør den behagelig at holde på.

Pennen er lavet i et klassisk, elegant design – og så fås den med blæk 5 farver: Sort, rød, blå, grøn og lilla.

Læs mere om BLP77 her

BLP77 fås i 5 farver: Sort, rød, blå, grøn og lilla.