Vælg Sprog

Recycology

Balancen mellem miljøbevidsthed og økonomisk vækst er en stor udfordring for enhver virksomhed. Beskyttelse af vores globale miljø er mere vigtigt end nogensinde, og står højt på dagsordenen hos Pentel. Som et vigtigt biddrag til miljøets bevarelse har vi skabt RECYCOLOGY. Det er et koncept bestående af miljøvenlige skriveredskaber, som vi selv udvikler og producerer.


RECYCOLOGY hviler på det internationale koncept “reduce, reuse and recycle”. Vi fokuserer på at anvende ressourceeffektive og genbrugsvenlige materialer. Målet er at reducere vores CO2 udledning og undgå unødvendigt spild. Alle Pentel RECYCOLOGY produkter er lavet på mindst 50% genanvendte materialer. (Procentangivelsen er baseret på produktets totale vægt). RECYCOLOGY penne og kuglepenne resulterer på ingen måde med en lavere kvalitet. RECYCOLOGY produkterne består stadigvæk vores overbevisende høje kvalitet, med samme holdbarhed og pålidelighed som alle vores andre anerkendte produkter.

Mere reducering, genanvendelse og genbrug

RECYCOLOGY produktlinjen bliver løbende udvidet, samt stiger proportionerne af genbrugsmaterialer kontinuerligt. Emballagen er lavet på genbrugt materiale. Mange af vores produkter kan genopfyldes med vores refiller.

Beskyttelse af miljøet er ikke dyrt. Faktisk er prisen på alle vores RECYCOLOGY produkter identisk til andre ikke-miljøvenlige produkter af samme slags. Og vi har sørget for, at du kan købe dem overalt i butikker, indkøbscentre og online-shops. På den måde kan Pentel arbejde sammen med dig, om at skabe et sundere miljø.

Produkterne der er en del af RECYCOLOGY kan du finde blandt vores produkter.