Recycology

Skriv, tegn og visk med god samvittighed

Recycology er Pentels bæredygtighedskoncept, som blev etableret i 1996. Recycology er baseret på de 3 R’er: Reduce – Reuse – Recycle.

Recycology

Bæredygtighed står øverst på dagsordenen i Pentel. Vi arbejder dedikeret på at minimere vores aftryk på klima og miljø – både i forhold til produktion, råmaterialer og distribution.

Med Recycology får du et miljøvenligt sortiment af skriveredskaber af høj kvalitet. Den går vi nemlig aldrig på kompromis med.

Hvad er Recycology?

Produkter med Recycology-mærkningen:

  • Er fremstillet af mindst 50% genanvendte materialer*
  • Er pakket i emballage af genanvendt materiale
  • Kan oftest genopfyldes med vores refills.

* Beregnet ud fra produktets samlede vægt eksklusiv patron og blæk.

Den præcise andel af genanvendt materiale på hvert Recycology-produkt kan ses her på hjemmesiden.

Alle Recycology-produkter har et grønt blad trykt på pennens hus.
Det er din garanti for at den pen, du holder i hånden, lever op til Recycology-kravene.

Genanvendt materiale – hvad er det?

Produkterne i Recycology-serien er fremstillet af mindst 50% genanvendt materiale. I praksis betyder det, at vi i produktionen anvender plast, der tidligere har haft en anden form.

Genanvendt plast fremstilles ved at indsamlet plast fra andre produkter eller emballage renses og smeltes. Dette omdanner plasten til et granulat, som nu kan bruges til fremstillingen af nye produkter.

Fordelene ved genanvendt plast er mange. Det reducerer den mængde, der skal bortskaffes ved afbrænding, og det mindsker behovet for ny plastproduktion. Det betyder et reduceret energi- og ressourceforbrug og hermed mindre udledning af CO2.

Du behøver ikke gå på kompromis

Når du vælger produkter fra Recycology-serien, skal du hverken gå på kompromis med pris eller kvalitet. Det skal ikke koste ekstra at passe på miljøet – og kvaliteten er af samme, høje standard, som Pentel altid har været kendt for.

Du kan næsten altid få en miljøvenlig variant

Der kommer hele tiden nye Recycology-produkter til, og uanset om du leder efter en rollerball, en permanent marker, en korrektionspen eller noget helt fjerde, kan du som regel finde en, der har Recycology-mærkatet. På den måde kan du næsten altid vælge en pen, der tager hensyn til miljøet. 

Med Recycology mindsker du dit aftryk på klimaet
– uden at kvaliteten falder eller prisen stiger.

Mindre miljøbelastning med refills

Der er ingen grund til at smide en god pen ud, bare fordi den er løbet tør for blæk. Når du bruger vores refills sparer du både penge og passer på miljøet. 

Se alle genopfyldelige produkter her >


Alle produkter i Recycology-serien