Vælg Sprog

Hjertelig velkommen i Pentels verden

Mærket Pentel står for produkter af høj kvalitet, som er udviklet af en traditionsbevidst japansk virksomhed. Virksomheden, som over længere tid har været ejerledet, blev grundlagt i 1946, og er i dag aktiv på verdensplan. Vores sortiment rækker lige fra klassiske, trendy skriveredskaber til markere, der dækker enhver hobbykunstners behov. Vi realiserer vores visioner med friske ideer og er skaber fremtidens trends.

70 år Pentel betyder først og fremmest 70 år fuld af innovationer. Vores virksomhed har igennem mange årtier sat nye målestokke med sine produktudviklinger. Således stammer en stor del af den skriveredskabsteknik, der anvendes i dag, fra vores egen Pentel-forskning og -udvikling.

Også de næste 70 år har vi planlagt kun at bruge den bedste kvalitet til vores materialer, når vi videreudvikler vores populære produkter, og når vi omsætter nye ideer til virkeligheden. På den måde får du med hvert Pentel-produkt et ”værktøj”, du kan bruge hver dag, og samtidigt får du også inspiration til kreative idéer.