Maxiflo whiteboard marker

Kan du regne med din whiteboardmarker?

Du kender nok det med at skulle skrive på et whiteboard, og så virker markeren ikke. Den er blevet tør. Eller blækket er for gennemsigtigt. Og så står man der med håret i postkassen, mens uret tikker, de gode ideer fordamper og de andre mødedeltagere flytter sig uroligt i deres stole.

Whiteboardmarkere fra Pentel: Maxiflo Flex-Feel (MWL5SBF-A), Maxiflo med bullet-spids (MWL5S-A), Maxiflo med firkantet spids (MWL5SBF-A).

Hvilken whiteboardmarker passer til dig?

Der er stor forskel på whiteboardmarkere. Skrivelængde, stregtykkelse, hvordan blækket flyder – og selvfølgelig farven.

Her får du vores tre bedste tips til at finde den helt rigtige whiteboardmarker:

1. Tjek holdbarheden

Vælg en holdbar en af slagsen. Det gør du automatisk, hvis du vælger en fra Pentel. Vores whiteboardmarkere er kendt for deres lange holdbarhed – både i forhold til den stærke fiberspids, som ikke er til at slide op, og fordi de skriver længere end de fleste whiteboardmarkere på markedet.

2. Tyk, tynd, rund eller flad

Det er en smagssag, hvad man foretrækker. I vores sortiment finder du stregbredder fra 1,5 – 6,0 mm, og vi har whiteboardmarkere med både rund og flad spids – og endda en med en fleksibel spids, der kan skrive både tynde og tykke streger alt efter hvor hårdt, du trykker den mod underlaget.

3. Husk lige miljøet

Hvis du vil have dit aftryk på klimaet in mente, når du shopper skriveredskaber, skal du vælge en whiteboardmarker, der er lavet af genanvendt materiale. Se efter det grønne Recycology-mærke. Så er du sikret, at produktet er fremstillet af mindst 50% genanvendt materiale.

To bud på whiteboardmarkere til dig

Til brainstorming på arbejdet eller i studiegruppen

Skal der laves kreative mindmaps på arbejdet eller skabes overblik over processen i din studiegruppe? Et whiteboard og en whiteboardmarker er det perfekte værktøj.

Maxiflo whiteboardmarker med firkantet spids er din ven. Den flade spids kan tegne både tyndt og tykt – alle detaljer kommer med.

Blækket i Maxiflo har en høj dækkeevne, men er alligevel nem at viske ud på alle glatte overflader. Og så holder den cirka 3 gange så lang tid, som standard whiteboardmarkere. Og som om dét ikke er nok, er den fremstillet af 50% genanvendt materiale.

Undersøgelser viser faktisk at dét at skrive i hånden, træner din hjerne i at tænke kreativt, hvilket ikke er en dum ting når der brainstormes idéer i studiegruppen.

Til huskelisten derhjemme

Har du erstattet den gammeldags indkøbsseddel af papir med et whiteboard? Eller bruger I et whiteboard til at holde styr på aftaler, pligter og livet i familien?

Så kan vi anbefale Maxiflos marker med rund spids, flydende blæk og det, vi kalder “en jævn blækstrøm”. Med den runde spids kan du let og hurtigt skrive dagens to-dos op til hele familien – med samme tykkelse på stregen hele vejen.

Pentel Maxiflo whiteboardmarker (MWL5S-A)

Maxiflo med rund spids er fremstillet af 50% genanvendt materiale og har ekstra lang levetid sammenlignet med tilsvarende standardmarkere.

Man skal kunne stole på, at ens skriveredskaber virker – hver gang.
Det kan du, hvis du vælger en whiteboardmarker fra Pentel.