Bullet Journal

Det skal være håndlavet og individuelt. Trendtemaerne ”Bullet Journal” og ”handlettering” deles på de sociale medier, og i butikkerne findes der flere vejledninger til udformning af kunstfærdige skriftbilleder end nogensinde før. De vigtigste værktøjer til dette er kreativitet, papir og mange farver. De kreative  Pentel-produkter giver dig mulighed for at realisere mange forskellige teknikker og ideer.

Et populært handlettering-værktøj er Pentel Sign Pen Brush. Med denne fiberpen, som også kaldes ”Pentel Touch”, kan man tegne fine, filigrane op- og nedstreger, som accentueres med én af de 12 skrivefarver.

Med Brushhandlettering kan man opnå et langt mere dynamisk skriftbillede, da man her bruger  penselpenne som Pentel Colour Brusk, som skaber fine upstrokes og mætte downstrokes. Et kreativt tip: Brug en pensel på struktureret papir! De afbrudte linjer skaber liv.

Pentel Hybrid Dual Metallic glitterpenne er desuden effektive i forbindelse med bullet journals. På den måde får ethvert håndskrevet notat med en smule glitter et helt særligt præg. Bemærk: Glitterpartiklerne lyser i hver deres farve og giver en flot og strålende effekt på papiret.