Bullet Journal

Det skal være håndlavet og individuelt. Trendtemaerne ”bullet journal” og ”handlettering” præsenteres på de sociale medier, og anvisninger til kunstfærdigt tegnede skriftbilleder er endda i butikkerne blevet langt mere præsente end før. De vigtigste værktøjer er derfor kreativitet, papir og mange farver. Med de kreative Pentel-produkterne kan man realisere mange teknikker og ideer.

Et populært handlettering-værktøj er Pentel Sign Pen Brush. Med denne fiberpen, som også kaldes ”Pentel Touch”, kan man tegne fine, filigrane op- og nedstreger, som accentueres med én af de 12 skrivefarver.

Brushhandlettering lover et langt mere dynamisk skriftbillede, for her bruger man penselpenne som Pentel Colour Brusk, som skaber fine upstrokes og mætte downstrokes. Et kreativt tip: Brug en pensel på struktureret papir! De afbrudte linjer skaber liv.

Pentel Hybrid Dual Metallic glitterpenne er desuden effektiv i forbindelse med bullet journals. På den måde får enhver notits med en smule glitter et helt særligt præg. Bemærk: Glitterpartiklerne lyser i hver deres farver og giver en flot og strålende effekt på papiret.