BULLET JOURNAL

Det skal være håndlavet og individuelt. Trendtemaerne ”Bullet Journal” og ”handlettering” præsenteres på de sociale medier, og anvisninger til kunstfærdigt tegnede skriftbilleder er nu også i butikkerne langt mere præsente end før. De vigtigste værktøjer er derfor kreativitet, papir og mange farver. Med Pentel-kreativprodukterne kan man realisere mange teknikker og ideer.

Et populært handlettering-værktøj er Pentel Sign Pen Brush. Med denne fiberpen, som også kaldes ”Pentel Touch”, kan man tegne fine, filigrane op- og nedstreger, som fremhæves med én af de 12 skrivefarver.

HANDLETTERING

”Dette har jeg lettered.” Hvem havde for få år siden tænkt på, at denne sætning handler om en kreativ hobby. I dag er handlettering et af kreativtemaerne på på sociale medier, og anvisninger til kunstfærdigt tegnede skriftbilleder er også langt mere præsente i butikkerne end før.

Hvad er det, der gør det så spændende, og hvad er det rigtige værktøj til det? Handlettering-trenden vender tilbage til det håndskrevne og er en del af DIY-trenden, for af ord kommer der kunstværker, som udmærker sig gennem deres egen personlighed og kreativitet. Der opstår et individuelt kunstværk med tegnede bogstaver og udsmykninger. Ord, citater eller egne statements udformes kreativt, for det håndskrevne er igen blevet moderne.

TREND TIL FARVELÆGNING

Farvelægning – kun for børn? Også voksne tager igen fat på farveblyanter og maler i deres fritid stresset fra sjælen. Farvelægningsbøger for voksne har igennem længere tid været populære i butikkerne. Vi viser dig nye ideer, så du kan give dine kunstværker et individuelt særpræg.

Hvad er det, der gør det så spændende at farvelægge, og hvad er det rigtige værktøj til det? Den klassiske vej er at bruge farveblyanter – men har du også tænkt på vandopløselige farveblyanter? Du kan ganske enkelt farvelægge som med almindelige farveblyanter, og bagefter kan du køre hen over det med vores Pentel Aquash Brush vandtankpensel – farverne opløses lidt, blandes med vandet, og på den måde kan man kreere bløde farveovergange og flotte farveeffekter. For at opnå et helt specielt highlight kan man benytte glitterpenne. Vores Pentel Hybrid Dual Metallic gelpenne changerer i 8 forskellige glitterfarver og gør farvelægningen til et lille kunstværk.