BULLET JOURNAL

Det skal være håndlavet og individuelt. Trendtemaer som ”Bullet Journal” og ”handlettering” deles på de sociale medier, og i butikkerne findes der flere vejledninger til udformning af kunstfærdige skriftbilleder end nogensinde før. De vigtigste værktøjer til dette er kreativitet, papir og mange farver. De kreative  Pentel-produkter giver dig mulighed for at realisere mange forskellige teknikker og ideer.

Et populært handlettering-værktøj er vores Pentel Sign Pen Brush. Med denne fiberpen, som også kaldes ”Pentel Touch”, kan du tegne fine, filigrane op- og nedstreger, som fremhæves med én af de 12 skrivefarver.

HANDLETTERING

”Dette har jeg lettered.” Hvem havde for få år siden kunnet forestille sig, at en sætning som denne handler om en kreativ hobby. I dag er handlettering et af de kreative temaer på de sociale medier, og i butikkerne findes der flere vejledninger til udformning af kunstfærdige skriftbilleder end nogensinde før.

Hvad er det, der gør det så spændende, og hvilket værktøj skal man bruge til det? Handlettering-trenden vender tilbage til det håndskrevne og er en del af DIY-trenden, for af ord kommer der kunstværker, som udmærker sig gennem deres egen personlighed og kreativitet. Der opstår et individuelt kunstværk med tegnede bogstaver og udsmykninger. Ord, citater eller egne statements udformes kreativt, for det håndskrevne er igen blevet moderne.

TREND TIL FARVELÆGNING

Farvelægning – kun for børn? Også voksne griber igen farveblyanterne og bruger fritiden på at afstresse gennem maling. Farvelægningsbøger til voksne har igennem længere tid været populære i butikkerne. Vi viser dig nye ideer, så du kan give dine kunstværker et individuelt særpræg.

Hvad er det, der gør det så spændende at farvelægge, og hvilket værktøj skal man bruge til det? Det klassiske valg er at bruge farveblyanter – men har du også tænkt på vandopløselige farveblyanter? Du kan ganske enkelt farvelægge som med almindelige farveblyanter, og bagefter kan du køre hen over det med vores Pentel Aquash Brush vandtankpensel – farverne opløses lidt, blandes med vandet, og på den måde kan man kreere bløde farveovergange og flotte farveeffekter. For at opnå et helt specielt highlight kan man benytte glitterpenne. Vores Pentel Hybrid Dual Metallic gelpenne changerer i 8 forskellige glitterfarver og gør farvelægningen til et lille kunstværk.