Vælg Sprog

Vores filosofi

”We create the tools that enable people everywhere to give form to their inner thoughts and feelings, and to cultivate the joy of expressing themselves.”

“Pentel” står for “pen” som skriveredskab og en afledning af ordet ”tell”, som skal udtrykke kommunikationsaspektet. Vi står for skrive- og kunstnerbehov af høj kvalitet og understøtter dig i at udtrykke dig og udfolde din kreativitet.

Vores omfattende sortiment af produkter til næsten enhver anvendelse i eget hjem, i skolen og på kontoret eller i erhverv og industri rækker fra de klassiske skriveredskaber og markere til farverige produkter til kreative hoveder. Det er meget vigtigt for os at kunne tilbyde dig miljørigtige og holdbare produkter. Derfor kan de fleste artikler genfyldes og produceres med en høj andel af genanvendte materialer.

Pentel-løftet

Når det gælder kvalitet, stræber vi ikke alene efter perfektion, vi er også overbeviste om, at vores produkter har de bedste egenskaber. Derfor giver vi dig vores Pentel-løfte:

”Vi står til enhver tid inde for vores produkter. I tilfælde af materialefejl eller produktionsfejl repareres eller erstattes ethvert Pentel-produkt med et smil - selv ud over den lovpligtige garantiperiode.” *

* Denne garanti gælder for alle produkter, der er bragt i handlen af Pentel GmbH, hvor der er opstået defekter inden for normal og forudseelig måde at bruge produktet på. Der tages i den forbindelse højde for den sædvanlige levetid for blæk samt den tekniske videreudvikling og produktets egenskaber.