Vælg Sprog

Om Pentel

Pentel Co.

I 70 år har Pentel forsynet verden med kvalitetsprodukter, og været førende i branchen indenfor innovation, miljøvenlighed og produktgaranti.

Navnet Pentel er sammensat af de to engelske ord pen og tell, kuglepen og at fortælle en historie. 

Langt størstedelen af Pentels produkter bliver produceret i Japan, Taiwan og Frankrig. 

Det var den tidligere præsident for firmaet, Yukio Horie, der opfandt den filt kuglepen, som vi kender i dag, helt tilbage i 1960'erne

Du har garanteret prøvet en af vores penne før. Måske har du fundet den på hylderne hos butikker som Bog & Idé og Arnold Busck, eller måske har du lånt den af en ven/kollega.

Kendetegn

Der er mange kendetegn ved Pentel. For eksempel er vi den eneste fabrikant af skriftlige redskaber, som nogensinde har modtaget den meget anerkendte amerikanske Deming Pris for kvalitetsstyring. Faktisk var vi også de første til at opfinde rollerball pennen, der nu bruges verden over. Sidenhen er vi også blevet anerkendt for vores automatiske stiftblyant og for vores Hi-Polymer® refill stifter. Vi sætter en stor ære og stolthed i vores håndværk, derfor står vi selv for fabrikationen af alle vores produkter, så vi kan garantere en livsvarig holdbarhed.

Miljø

Vi er ligeså forpligtede til vores kvalitetsprodukter, som vi er til uddannelse og miljø. Vi sponsorerer en lang række uddannelsesprogrammer, og donerer produkter til biblioteker, skoler og velgørenhedsorganisationer. Vores produkter samt kasser og æsker er lavet på genvundet og genanvendelige materialer. På den måde kan Pentel arbejde sammen med dig om at skabe et sundere miljø.

Vores forhandlere

ForhandlerHjemmeside
Grafical
grafical.dk/pentel →
Justmore
justmore.dk/pentel →
Hertels
Hertels.dk/Pentel →

Firmaoplysninger

MILLER PEN CO. A/S
CVR: 39103915
Direktør
Torben Steen Iversen
Wilders Plads 9A 2.sal
1403 København 
tlf: +45 43 62 11 11
Email: miller@millerpen.dk

Kontakt os