Vores filosofi

”We create the tools that enable people everywhere to give form to their inner thoughts and feelings, and to cultivate the joy of expressing themselves.”

“Pentel” star for “pen” som skriveredskab og en afledning af ordet ”tell”, som skal udtrykke det at kommunikationsaspektet. Vi står for skrive- og kunstnerbehov af høj kvalitet, og vi understøtter dig i at udtrykke og udfolde sig.

Vores omfattende sortiment med produkter til næsten enhver anvendelse i eget hjem, i skolen og på kontoret eller i erhverv og industri rækker fra de klassiske skriveredskaber over marker hen til farverige produkter til kreative hoveder. Det er meget vigtigt for os at kunne tilbyde dig miljørigtige og vedvarende produkter. Derfor kan de fleste artikler genopfyldes og produceres med en høj andel af genanvendte materialer.

Pentel-løftet

Hvad angår kvalitet, stræber vi ikke kun efter perfektion, men er også overbevist om, at vores produkter har de bedste egenskaber. Derfor giver vi dig vores Pentel-løfte:

”Vi står til enhver tid inde for vores produkter! I tilfælde af materialefejl eller produktionsfejl repareres eller erstattes ethvert Pentel-produkt uden vrøvl ud over den lovmæssige garantitid.” *

*Denne garanti gælder for alle produkter, der er sat i omløb af Pentel GmbH, hvor der er opstået defekter inden for normal og forudseelig måde at bruge produktet på. Der tages i den forbindelse højde for den sædvanlige levetid for blæk samt tekniske videreudvikling og produktegenskaber.