Miljø og bæredygtighed

Balancen mellem miljøbevidst produktion og effektivitet er en stor udfordring for enhver virksomhed, og den er vigtigere end nogensinde før. Bæredygtighed er nemlig et globalt emne, som angår os alle. Ved at anvende Pentel RECYCOLOGY-produkter kan du også fremhæve dit engagement i miljøet. Du kan altid genkende produkterne fra RECYCOLOGY-linjen på det lille grønne blad.

Recycology – på grund af miljøet

Med vores produktlinje Pentel RECYCOLOGY har vi sat markeret noget. Vi udvikler og producerer miljøvenlige skriveredskaber og yder på den måde et vigtigt bidrag til et rent miljø. Hvert RECYCOLOGY-produkt fremstilles altid af mindst 50% recykling-materialer (i forhold til hele vægten, uden forbrugsmaterialer) og overbeviser ved en stabil og høj kvalitet, bæredygtighed og pålidelighed ligesom andre konventionelt producerede Pentel-produkter. Under produktionen lægger vi særligt meget vægt på ressourcebesparende og genbrugte materialer, en forringelse af CO2-udstødningen og at undgå affald.

Vores RECYCOLOGI-produktline udvides hele tiden, og andelen af genbrugte materialer forhøjes kontinuerligt. Også produkternes emballager fremstilles af recycling-materialer, som efter brug kan tilbageføres til det duale system. Fordi genanvendelsen af bidrager til undgåelse af affald og til sparsomt brug af ressourcer, er mange Pentel-produkter selvfølgelig genopfyldelige.