HISTORIE

Mærket Pentel står for produkter af høj kvalitet, som er udviklet af en traditionsbevidst japansk virksomhed. Virksomheden, som over længere tid har været ejerledet, blev grundlagt i 1946, og er i dag aktiv på verdensplan. Vores sortiment rækker lige fra klassiske, trendy skriveredskaber til markere, der dækker enhver hobbykunstners behov. Vi realiserer vores visioner med friske ideer og skaber fremtidens trends.

For at kunne give dig den bedste skriveoplevelse har vi også de næste 70 år planlagt kun at bruge den bedste kvalitet til vores materialer, når vi videreudvikler vores populære produkter, og når vi omsætter nye ideer til virkeligheden. Det betyder, at du med hvert Pentel-produkt får et ”værktøj”, du kan bruge hver dag, og samtidigt får du også inspiration til kreative idéer.

VORES FILOSOFI

”We create the tools that enable people everywhere to give form to their inner thoughts and feelings, and to cultivate the joy of expressing themselves.”

Vi står for skrive- og kunstnerartikler af høj kvalitativt og understøtter dig i at kunne udtrykke dig og udfolde din kreativitet.

Hvad kvalitet angår, stræber vi ikke kun efter perfektion, men er overbeviste om, at vores produkter har de bedste egenskaber. Derfor giver vi dig vores Pentel-løfte:

”Vi står til enhver tid inde for vores produkter! I tilfælde af materialefejl eller produktionsfejl repareres eller erstattes ethvert Pentel-produkt med et smil selv ud over den lovpligtige garantiperiode.”

MILJØ & BÆREDYGTIGHED

Balancen mellem miljøbevidst produktion og effektivitet er en stor udfordring for enhver virksomhed, og den er vigtigere end nogensinde før, for bæredygtighed er et globalt emne, som angår os alle.

Ved at bruge Pentel RECYCOLOGY-produkter kan du også fremhæve dit engagement i miljøet. Du kan altid genkende produkterne fra RECYCOLOGY-serien på det lille grønne blad.

Med vores produktserie Pentel RECYCOLOGY har vi markeret noget. Vi udvikler og producerer miljøvenlige skriveredskaber og yder derved et vigtigt bidrag til et rent miljø. Hvert RECYCOLOGY-produkt fremstilles altid af mindst 50% recyclingmaterialer (i forhold til hele vægten, uden forbrugsmaterialer); et imponerende produkt med en stabil og høj kvalitet, bæredygtighed og pålidelighed ligesom andre konventionelt producerede Pentel-produkter.

PENTEL VERDEN OVER

Pentel-netværket spreder sig over flere lande. Takket være dette netværk kan du købe dit favorit Pentel-produkt overalt i Europa. I Europa er Pentel repræsenteret med seks filialer, hvor Pentel GmbH med sæde i Hamborg betjener det tyske og østrigske marked og er distributionscenter for sine europæiske handelspartnere. Udover egne filialer i Europa er der lokale distributører i de øvrige europæiske lande. Pentel råder over 21 filialer i hele verden og eksporterer til mere end 120 lande.

70 års erfaringer koncentreret i over 10 produktionscentre, fordelt over hele verden, parret med et finmasket og verdensomspændende forhandlernet giver dig sikkerhed for et globalt brand.