HISTORIE

Mærket Pentel står for produkter af høj kvalitet. De stammer fra en japansk virksomheds traditionsbevidste idésmedje. Den i 1946 grundlagde og igennem lang tid ejerledede virksomhed er aktiv over hele verden. Vores sortiment rækker fra klassiske og trendy skriveredskaber over marker og hen til hobbykunstnerbehovet. Vi realiserer vores visioner med friske ideer og er trendsættende for fremtiden.

For at kunne tilbyde dig den bedste skrivefornøjelse har vi også for de næste 70 år planlagt kun at bruge den bedste kvalitet til vores materialer, når vi videreudvikler vores populære produkter, og når vi omsætter nye ideer til virkeligheden. På den måde erhverver du med hvert Pentel-produkt et ”værktøj” for hver dag og også altid en inspiration til kreative ideer.

VORES FILOSOFI

”We create the tools that enable people everywhere to give form to their inner thoughts and feelings, and to cultivate the joy of expressing themselves.”

Vi står for skrive- og kunstnerartikler af høj kvalitativt og understøtter dig i at kunne udtrykke og udfolde dig.

Hvad kvalitet angår, stræber vi ikke kun efter perfektion, men er overbevist om, at vores produkter har de bedste egenskaber. Derfor giver vi dig vores Pentel-løfte:

”Vi står til enhver tid inde for vores produkter! I tilfælde af materialefejl eller produktionsfejl repareres eller erstattes ethvert Pentel-produkt uden vrøvl ud over den lovmæssige garantitid.”

MILJØ & BÆREDYGTIGHED

Ligevægten mellem miljøbevidst produktion og effektivitet er en stor udfordring for enhver virksomhed, og den er vigtigere end nogensinde før, for bæredygtighed er et globalt emne, som angår os alle.

Ved at bruge Pentel RECYCOLOGY-produkter kan du også fremhæve dit engagement for miljøet. Du kan altid genkende produkterne fra RECYCOLOGY-linjen på det lille grønne blad.

Med vores produktlinje Pentel RECYCOLOGY har vi markeret noget. Vi udvikler og producerer miljøvenlige skriveredskaber og yder derved et vigtigt bidrag til et rent miljø. Hvert RECYCOLOGY-produkt fremstilles altid af mindst 50% recyclingmaterialer (i forhold til hele vægten, uden forbrugsmaterialer) og overbeviser ved en stabil og høj kvalitet, bæredygtighed og pålidelighed ligesom andre konventionelt producerede Pentel-produkter.

PENTEL VERDEN OVER

Pentel-netværket er vidt forgrenet. Takket være dette netværk kan du købe dit kæreste Pentel-produkt overalt i Europa. I Europa er Pentel repræsenteret med seks filialer, hvorved Pentel GmbH med sæde i Hamborg betjener det tyske og østrigske marked og er distributionscenter for sine europæiske handelspartnere. Udover egne filialer i Europa er der lokale distributører i de øvrige europæiske lande. Pentel råder over 21 filialer i hele verden og eksporterer til mere end 120 lande.

70 års erfaringer koncentreret i over 10 produktionscentre, fordelt over hele verden, parret med et finmasket og verdensomspændende forhandlernet giver dig sikkerheden af et verdensmærke.