5 praktiske ting du kan bruge en permanent marker til

Man skal ikke undervurdere, hvor praktisk det er at have en permanent marker liggende i køkkenskuffen. For at kaste lys over vidunderet, har vi samlet de 5 mest praktiske ting, vi mener, du kan bruge markeren til. Der er både et par lavpraktiske af slagsen og et par sjove til weekenden. Læs med og bliv inspireret.

Skriv navn på dine børns etiketter

Permanent markerDet er ikke altid lige let at holde styr på børnenes legetøj, gummistøvler, madkasser, penalhuse, skrivehæfter og andre skoleting. Hvordan gør du det hele et hak lettere? Anskaf dig et par etiketter og en permanent marker og skriv navn på!

Find vores markers i god kvalitet lige her.

Hold styr på madens udløbsdatoer

Er I flere i husstanden, kan det være en udfordring i sig selv at huske, hvornår smøreosten eller leverpostejen egentlig blev åbnet. “Holder 4 dage efter åbningstid” står der – men hvornår var det egentlig?

Du kan holde styr på alle køleskabets lækkerier ved at skrive åbningsdatoen direkte på låget af maden. På den måde undgår du unødvendig madspild.

Kom i gang med hjemmesyltningen

permanent markerMangler du en hyggelig hobby eller er du måske allerede i gang med hjemmesyltningen?

Det kan være utrolig hyggeligt at lave hjemmelavet marmelade eller syltede agurker – men det kræver også lidt struktur. Med en permanent marker kan du holde helt styr på, hvad der er i den enkelte krukke, og hvornår det blev lavet.

Læs mere om vores markers i sort, rød og blå.

permanent markerDekorer hjemmets kaffekopper

Har du samlet et væld af kedelige, hvide kaffekopper i køkkenskabet, kan du nu gøre dem meget sjovere. Med en permanent marker, kan du skrive sjove eller motiverende citater, der giver dig og dine kaffegæster et smil på læben.

Lav en leg ud af sten og muslinger

Er du løbet tør for idéer til sjove lege med ungerne, kan en lang strandtur og en permanent marker hjælpe dig. I kan enten lave jeres eget kryds og bolle-sæt ved at tegne X og O på fine runde sten – eller I kan tegne sjove dyrefigurer på.