2 gode rollerball kuglepenne til dig, der er venstrehåndet

Det er ikke altid let at være venstrehåndet i et samfund, der er tilpasset højrehåndede.

Hører du til de 8-13 procent af verdensbefolkningen, der er venstrehåndet?

Så har du nok prøvet at bakse med utydelige, udsmattede ord på papiret. Det kan vi heldigvis hjælpe dig med! Vi har samlet et par gode råd til at finde de bedste rollerball penne til dig, der er venstrehåndet, lige her.

Rollerball kuglepennen til venstrehåndede – Dét skal du lede efter

  1. Hurtig tørretid
    Det er klart det vigtigste, når du er venstrehåndet, at blækket tørrer hurtigt. Hele humlen ved at skrive i hånden som venstrehåndet er netop, at det er let at smatte skriften ud på papiret. Hvis blækket tørrer hurtigt, er problemet fikset.
  2. Et behageligt greb
    Det kan være generende nok i forvejen at skrive i hånden. Derfor er det alfa og omega at fingrene guides med enten et gummigreb eller andet materiale, der ikke er for glat.
  3. Mulighed for genopfyldning
    Når du endelig har fundet en rollerball, du er glad for, er det vældig belejligt, hvis den ikke skal udskiftes efter kort tid. Der er heldigvis flere rollerballs, der er genopfyldelig. Led efter dem – det er som at få en gave af tid!

Vores bud på de to bedste rollerball kuglepenne

rollerball kuglepenEnergel sterling rollerball

Kuglepennen over dem alle. Energel sterling rollerball pennen er et premium produkt, der kan få dig til at klappe i dine venstrehåndede hænder. Blækket har netop en meget hurtigt tørretid, så det er langt lettere at skrive uden at smatte halvdelen af ordene ud. Pennen er samtidig genopfyldelig og let at holde et fast greb om.

Læs mere om sterling kuglepennen her

 


rollerball kuglepenRollerball energel dokumentpen

Også vores dokumentpen er skræddersyet til dig, der er venstrehåndet og skriver ofte. Blækket tørrer hurtigt, og pennen er lavet med et behageligt gummigreb, der værner om tommelfingeren, pegefingeren og langemanden.

Læs mere om dokumentpennen lige her

 

Vi ønsker dig god skrivning!